Projecten

Kookboek Soepp bindt

Het project Soepp bindt gaat over ontmoetingen. Tussen vrouwen die in de hoop op een beter leven naar Alkmaar zijn gekomen en Alkmaarse vrouwen die op zoek zijn naar mooie ontmoetingen en vriendschappen. Acht weken lang kookten ze samen gerechten uit verschillende landen. De verhalen van deze vrouwen en de recepten verschijnen in november in het kookboek Soepp bindt.

Verder lezen

Eerlijk Winkelen

In Alkmaar komen steeds meer duurzame ondernemers. Zij kunnen zich aansluiten bij de Eerlijk Winkelen route, een uit de grote steden overgewaaid initiatief. Door zich te verenigen, staan de ondernemers samen sterk. En ze dragen gezamenlijk uit waar ze voor staan: duurzame producten voor het winkelend publiek.

Verder lezen

KRO-NCRV

Voor een periode van zes maanden verzorgde ik de bureauredactie voor tijdschriften van Bindinc Custom Media, de uitgeverij van de KRO-NCRV in Hilversum. Voor het Spoorloos magazine schreef ik verschillende artikelen.

Verder lezen

Stadsambassade Alkmaar

De Stadsambassade Alkmaar is onderdeel van het landelijke project Steden in Transitie, van Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Dit project bouwt met stadmakers in verschillende steden communities van betrokken bewoners die streven naar een duurzame en zelfvoorzienende stad.

Verder lezen